Monthly Archives: April 2013

She said she couldn’t do it if she tried
But she never tried, she will never try
It’s running through her veins like cyanide
It gets her by, but just for a while

How long, can she keep on chasing something wrong
Memories, of how she could’ve made it

The waves are crashing down she’s caught in the undertow
Drowning in the sea
She’s looking for a light but there’s nowhere to go
Undertow

She sees the world through hazy blood-shot eyes
Just looking for another high
She lives by golden rules that don’t apply
Life passed her by, and I tell you why

How long, can she keep on chasing something wrong
Memories, of how she could’ve made it

The waves are crashing down she’s caught in the undertow
Drowning in the sea
She’s looking for a light but there’s nowhere to go
Undertow

How long, can she keep on chasing something wrong
Memories, of how she could’ve made it

The waves are crashing down she’s caught in the undertow
Drowning in the sea
She’s looking for a light but there’s nowhere to go

The waves are crashing down she’s caught in the undertow
Drowning in the sea
She’s looking for a light but there’s nowhere to go
Undertow

 

btw nih buat yang mau liat video clipnya.

Kalo pas download,kadang-kadang file yang mau di download di potong-potong menjadi beberapa bagian, dan klo udah selese download semua baru digabungkan, dan biasanya pakai hjsplit. Menggabungkan 2 file tanpa hjsplit, gampang banget di linux. Tanpa perlu install hjsplit, library tambahan dan lain-lain,cukup pakai bawaan linux.

Misal gw download 2 potongan file:

-film1.mp4.001

-film1.mp4.002

Nah sekarang gw mw gabungin 2 potongan file itu jd 1. Caranya, cukup buka terminal dan ketik:

cat film1.mp4.* > film1.mp4

Coba buka foldernya, harusnya udah jadi 1 file dan bs di buka dengan lancar.

Cara itu juga bisa dipakai buat gabungin file zip,rar,dan lain-lain.

 

(tested)